Santigao Sobrequés i Vidal El proper 12 de setembre de 2011 es compleixen cent anys del naixement de Santiago Sobrequés i Vidal a Girona, ciutat inseparable de la seva vida i obra.

Per commemorar l’efemèride i honorar-ne la memòria, diferents institucions públiques i privades gironines han constituït, amb el suport de la família Sobrequés-Callicó, una Comissió Organitzadora del Centenari de Santiago Sobrequés i Vidal (1911-2011).

Al llarg de tot l’any 2011 se celebraran nombroses activitats adreçades a recordar la producció científica, el treball pedagògic i el compromís cívic de qui fou un dels historiadors catalans més destacats del segle passat. 

 

 

17 de març de 2011:
Publicat el Sonet de l'amistat, una cançó molt maca del cantactor Andreu Rifé pel Centenari Santiago Sobrequés i Vidal. Veure el poema i escoltar la cançó

15 de febrer de 2011:
El I Premi d'Història de Catalunya Santiago Sobrequés i Vidal ha estat atorgat a l’obra L'Holocaust espanyol. Pautes d'extermini durant i després de la Guerra Civil de Paul Preston. Més informació del premi

Si voleu estar informats de les novetats i actualitzacions podeu seguir-nos via Twitter